preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimir Nazor Budinščina

Login
Tražilica
Službena fb stranica škole

e-Dnevnik

Školska pravila
Praznici 2020./2021.

Školsko zvono

Prijevoz učenika

Priloženi dokumenti:
PRIJEVOZ od 8.9..docx

Školski kurikulum

Godišnji plan

Priloženi dokumenti:
Godisnji plan i program 2021.22..pdf

Školska lektira
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Arhiva dokumenata
Pogledajmo ...

                                                                                          

 
Kutak za roditelje

 

Poštovani roditelji, ovaj kutak stranice namijenjen je vama.

“Djeca su poput ružina pupoljka: ako ga dobro njegujemo, razvije se u divan mirisan cvijet; ako ga zapustimo, postat će uvela ruža.”

Jednako se tako željeno, voljeno i pravilno odgojeno dijete razvija u zdravu ličnost, postaje moralna, humana i cijenjena osoba, sa svim pozitivnim karakternim ljudskim vrijednostima. Bez roditeljske nježnosti, skrbi, ljubavi, patit će cijeli život. Osiguramo li djeci sretan život, mir u obitelji i dobar odgoj, formirat ćemo ih u zdrave, moralne, osobe koje će krasiti dobrota i humanost, pa će ponos koji ćemo tada osjećati u potpunosti nadmašiti sve brige roditeljstva.

Roditeljstvo je težak posao, koji samo vi možete dobro obaviti jer su roditelji uzor za cijeli život.

Potvrđeno je kako sudjelovanje roditelja u školovanju djeteta može značajno pomoći u dječjem uspjehu i samopouzdanju. Suradnja škole i roditelja jedna je od ključnih komponenti u postizanju ovog cilja!

Roditelji su prirodno prvi i najvažniji učitelji djeteta, oni najbolje poznaju djetetove potrebe, interese i poteškoće, kojih stručnjaci u školi nisu uvijek svjesni.

Stoga se trudite i budite optimistični te omogućite djeci da uživaju u najljepšem životnom razdoblju. Smijehom pokažite da se mnogi problemi uz radost lakše rješavaju. Saslušajte dijete bez predrasuda kako bi ono otvoreno izrazilo svoje emocije. Za razvoj samopouzdanja i motivacije potičite njegova pozitivna ponašanja. Uvijek gledajte što je dobro u vašem djetetu. Vjerujte da može nešto dobro učiniti i prije nego li je to učinilo.

I što je najvažnije, uživajte u svakom detalju, u lijepu sunčanom danu, zajedničkoj šetnji i ljepoti prirode, jer neki su trenuci nepovratni i zajedničkom suradnjom radimo na tome da naša djeca budu svima nama na ponos.

Kao samo jedan od načina naše zajedničke suradnje s Vama, donosimo Vam i ovaj KUTAK, koji je namijenjen samo VAMA – RODITELJIMA, jer zajedničkom suradnjom možemo puno toga postići!

Roditelji mogu pomoći učeniku da stvori pozitivnu sliku o školi jer to je važno za njegovo snalaženje i ulaganje napora u svladavanje školskih obaveza.

                                       Ravnateljica, učitelji i stručno- razvojna služba Škole

(Preuzeto s www.sscitluk.ba)

  distribucija video sadrzaja Kako zastititi djecu na internetu.pdf
 DRAGI RODITELJI.pdf
 PORUKE DJECI.pdf
 SURADNJA S RODITELJIMA II..docx
 UPUTE RODITELJIMA.pdf
 ZLATNA PRAVILA INTERNETA.pdf

preskoči na navigaciju