2020-11-06 12:25:32

Natjecanja

Nastavljamo s natjecanjima učenika koja su odgođena u proljetnom dijelu školske godine 2019./20.

Pod OPŠIRNIJE pročitajte o kojim se natjecanjima radi.

17.9.2020. održano je Matematičko natjecanje Klokan bez granica u kojem je sudjelovalo 35 učenika matične i područne škole, od II. do VIII. razreda.

Zahvaljujemo svim učiteljima na pomoći oko ostvarivanja natjecanja, zbog potrebe odvajanja učenika po skupinama, i nadamo se dobrim rezultatima učenika.

 

23.9.2020. održano je Županijsko natjecanje iz kemije. Našu školu predstavljala je učenica Ivona Kurtoić, u kategoriji učenika VIII. razreda (mada je Ivona sada već učenica I. razreda srednje škole).

Prema pristiglim rezultatima Ivona je ostvarila I. mjesto. Čestitamo Ivoni i učiteljici kemije Ivani Glavač.

 

28.9.2020. održano je Županijsko natjecanje iz fizike na kojem se, također, natjecala učenica Ivona Kurtoić u kategoriji učenika VIII. razreda.

I na ovom natjecanju Ivona je postigla I. mjesto. Čestitamo Ivoni i učiteljici fizike Mireli Lebić Popov.

            Nadamo se da će rezultati, koje je Ivona postigla na županijskim natjecanjima, biti dovoljni za plasman na državna natjecanja iz kemije i fizike. Sretno!

           Ivona želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju i da s ponosom  pronosi ime svoje škole i svojeg mjesta, a mi ćemo  s ponosom i radošću pratiti njezine daljnje uspjehe.

30.9.2020. održano je Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika. U kategoriji učenika VII. razreda natjecale su se , sada već učenice VIII. razreda PŠ Hrašćina, Lana Sokser i Ana Tepeš pod mentorstvom učiteljice Melite Novosel. Očekujemo dobre rezultate i čestitamo učenicama i mentorici na dosadašnjim uspjesima.

 


Osnovna škola "Vladimir Nazor" Budinšćina