2020-01-29 09:51:01

Školska natjecanja

Održana su školska natjecanja iz fizike, engleskog jezika i matematike. Detalje možete pročitati pod OPŠIRNIJE.

U srijedu 22.siječnja 2020. održano je Školsko natjecanja iz Fizike za učenike VIII. razreda. Sudjelovala je učenica PŠ Hrašćine Ivona Kurtoić  koju je pripremala učiteljica Mirela Lebić Popov. Postigavši odličan rezultat, vjerujemo da će nas Ivona predstavljati na Županijskom natjecanju. Čestitamo Ivoni i mentorici  učiteljici Mireli Lebić Popov i želimo im mnogo uspjeha u daljnjem radu.

U četvrtak 23.siječnja 2020. održano je Školsko natjecanje iz Engleskog jezika za učenike VIII. razreda. Kao i prethodnog dana, na natjecanju je sudjelovala  samo učenica PŠ Hrašćine  Ivona Kurtoić koju su za natjecanje pripremale učiteljice Renata Kreber- Mikšaj i  Matea Punek.

U ponedjeljak 24. siječnja 2020. održano je Školsko natjecanje iz Matematike. Sudjelovali su učenici IV. razreda MŠ Budinščina: Karla Česi,  Fran Posinjak, Karla Pučak i Karolina Hercigonja koje je pripremala  učiteljica Jagoda Šmit, učenici IV. razreda PŠ Hrašćina: Luka Marković, Nikola Emanuel Ondrašek  i  Lovro Šanjek  koje je pripremala učiteljica Jasna Kranjec, učenici VI. razreda PŠ Hrašćina: Lucija Brckan, Iva Šmit, Gabrijela Šanjek i Karlo Hublin te učenici VIII. razreda PŠ Hrašćina: Ivona Kurtoić, Mirela Žugec i Gabrijel Kešćec koje je pripremao učitelj Sebastijan Kocijan te učenici VIII. razreda MŠ Budinščina: Jurica Vnučec i Lorena Kapitan koje je pripremala učiteljica Željka Vajdić.

Za Županijsko natjecanje su predloženi : Iva Kurtoić, učenica VIII. razreda  i Luka Marković, učenik IV. razreda, oboje iz PŠ Hrašćine. Čestitamo njima i njihovim učiteljima mentorima Jasni Kranjec i Sebastijanu Kocijanu na odličnim rezultatima i želimo im i dalje mnogo uspjeha u radu.

 


Osnovna škola "Vladimir Nazor" Budinšćina